Afspraak maken

Kom langs in Leiderdorp of plan een videogesprek

Het maken van een afspraak bij ons doe je voor allerlei redenen. Je kunt komen ontdekken hoe lichtgewicht en compact onze spullen echt zijn of uitproberen of je in een éénpersoonstent past. Het kan ook zijn dat je in de oriënterende fase bent en het prettig is dat we met je meedenken over welke gear past bij jouw tocht.  

Je kunt kiezen om een afspraak in onze agenda in te plannen voor een bezoek in Leiderdorp of voor een online videogesprek via Zoom.

Reserveren is mogelijk op dinsdag en woensdag tussen 10:00 en 18:00 uur; donderdag tussen 18:00 en 21:00 uur en vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur. Zaterdag, zondag en maandag zijn we niet aanwezig.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust telefonisch contact op via 085 - 1307460 of stuur een mail naar welkom@hikershouse.nl.

Langskomen in Leiderdorp

Wil je langskomen en de gear zelf kunnen vasthouden, passen en uitproberen? Leuk! De koffie en thee staan klaar. Maak hieronder je afspraak door een datum en tijd te kiezen die voor jou uitkomen. De afspraak staat direct in onze agenda! 

Plan een online videogesprek

Wil je een afspraak maken en komt een bezoek aan Leiderdorp niet goed uit? Plan een online videogesprek in! Maak hieronder je afspraak door een datum en tijd te selecteren. De afspraak staat gelijk in onze agenda! 

Na het maken van de afspraak ontvang je een e-mail met de link naar het videogesprek. We werken met Zoom. Staat dit nog niet op je computer? Je wordt  vanzelf gevraagd om dit te installeren.

Kom je er niet uit? Neem dan even telefonisch contact op: 085 - 1307460 of via welkom@hikershouse.nl.