Food for thought

Outdoormaaltijd of aardappelen

(terug naar de startpagina - HikersHouse, kopen en huren voor hikers)

Sinds kort is HikersHouse.nl ook de trotse leverancier van Trek 'n Eat outdoormaaltijden. Waarom vinden wij dit bijzonder goed passen bij ons assortiment lichtgewicht hiking producten?

Wat zijn outdoormaaltijden?

De outdoormaaltijden van Trek 'n Eat bestaan over het algemeen uit gedroogd voedsel. Onderweg even gekookt water erbij, roeren en na een paar minuten kun je de maaltijd direct uit de verpakking opeten.

Is het lichtgewicht?

Voor een bezoeker van HikersHouse.nl is dat natuurlijk een van de hoofdvragen. De gerechten zijn verpakt als eenpersoonsmaaltijden. Een maaltijd weegt ongeveer 160 gram (vóór bereiding). Inclusief de verpakking van 25 gram komt het totaalgewicht uit op 185 gram. Het exacte gewicht staat bij elke maaltijd afzonderlijk aangegeven (exclusief gewicht verpakking).

Behalve dat de maaltijden al bijzonder licht zijn, zijn er nog meer gewichtsvoordelen. Doordat je direct uit de verpakking eet, heb je eigenlijk geen bord meer nodig. Ook kun je het kookgerei tot een minimum beperken. Je hoeft alleen spullen mee te nemen om water te kunnen koken. Verder heb je alleen een lepel nodig. Natuurlijk hebben wij een bijzonder geschikte extra lange lepel van lichtgewicht titanium in de webshop 🙂

Wat voor maaltijden staan er op de site?

Voor alle momenten op de dag hebben we outdoor voedsel beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld ontbijten met muesli met melk (alleen even water toevoegen) of scrambled eggs. Voor het avondeten kun je kiezen uit vele soorten vegetarisch, vis of vleesgerechten. Ook zijn er zoete desserts beschikbaar. Verder zijn er biscuits voor tussendoor.

Zijn er ook glutenvrije maaltijden?

Volop! Op de pagina met maaltijden kun je ook de selectie maken voor glutenvrije producten. Op dit moment zijn er dertien glutenvrije producten beschikbaar, zowel vegetarisch, vis als vleesgerechten. Ook kun je kiezen voor lactosevrije maaltijden.

Waarom Trek 'n Eat?

De maaltijden van Trek 'n Eat zijn 'all natural' (m.u.v. de biscuits). Oftwel: 100% Natuurlijk: geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen smaakversterkers. Als je normaal gesproken op gezonde voeding let, is het fijn als je ook tijdens je hike 100% natuurlijk kunt blijven eten.

Toch maar gewoon aardappelen mee?

Nederlanders staan erom bekend om naar hun vakantiebestemming de bagage volop te vullen met de boodschappen van thuis. Onderweg lekker net als thuis je aardappelen schillen. Als hiker zou je daar natuurlijk ook voor kunnen kiezen. Ter info de aardappelen op de foto wegen gemiddeld zo'n 170 gram per stuk...

(terug naar de startpagina - HikersHouse, kopen en huren voor hikers)

-> Naar de Trek 'n Eat maaltijden