HikersHouse gaat wildkamperen in Zwitserland - 15, 16 en 17 augustus 2023

Na onze geslaagde wandel- en kampeertochten in Nederland is het tijd geworden om onze grenzen te verleggen. Letterlijk. En jij kan mee! We organiseren namelijk een wildkampeertocht naar de Zwitserse bergen met bergwandelgids Famke van van der Elst van Mountful Hikes. Op 15, 16 en 17 augustus vind je ons in Zwitserland en we hebben nog 3 plekjes. Ben jij ook klaar voor dit avontuur, ga met ons mee! 

Deze Wildkampeertocht is voor jou wanneer je:
Zie je het al voor je:
Wat gaan we doen?

Op 15, 16 en 17 augustus 2023 wandelen we met maximaal 8 mensen én bergwandelgids Famke van der Elst. We verzamelen ons in het plaatstje Chandoline in Zwitserland. Vanaf hier neemt Famke ons mee de bergen in voor drie dagen wandelen en wildkamperen. Famke kent deze bergen op haar duimpje en begeleidt ons naar de mooiste plekjes. Op 17 augustus komen we aan in Zinal en nemen we de bus terug naar Chandoline.

Deze tocht is geschikt voor wandelaars zonder bergwandel ervaring. Het is wel belangrijk dat je een goede conditie hebt en sterk genoeg bent om met een zware rugzak in de bergen te wandelen. Er zijn geen lastige passages in de tocht. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische omstandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

Kosten

De prijs om mee te gaan met de Wildkampeertocht van HikersHouse is 350 euro. Hiervoor ontvang je:

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om je outdoormaterialen te huren? Dat kan natuurlijk! Neem een kijkje op onze website om een keuze te maken. Twijfel je? Dit is exact de reden waarom we vooraf in Leiderdorp willen afspreken. Zo kun je al je vragen stellen en de juiste rugzak, tent of slaapzak kiezen. Het lijstje hieronder geeft je een indicatie van de huurprijzen voor deze tocht (huurperiode 12 - 19 augustus).

1 persoons tent : 61 euro
Slaapzak: 48 euro
Slaapmatje: 22 euro
Rugzak: 26 euro
Kookset: 11 euro
Wandelstokken: 15 euro
Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.