HikersHouse is even buiten spelen

HikersHouse is niet zomaar een webshop voor ons; hiken in de vrije natuur is ook onze eigen passie. In de periode oktober - november ga ik (Joost) zelf een tijdje 'buiten spelen'. In die periode zal ik de Scottish National Trail gaan lopen. Een hike vanaf de Engelse grens tot Cape Wrath, bij de vuurtoren in het meest noord-westelijke puntje van Schotland. De route is (zonder foutlopen 😄) 864 km lang. Maar het behalen van het eindpunt is niet het hoofddoel. Het gaat vooral om de ervaring om een langere periode buiten door te brengen in de Schotse Hooglanden (en waarschijnlijk in de Schotse 🌧️).

Daarom is het in tot en met november 2022 niet mogelijk om onze winkel in Leiderdorp te bezoeken. Ook is de telefonische- en email-bereikbaarheid dan wat beperkter. De webshop en de verhuur zijn wel gewoon mogelijk. De geldende bezorgtijden etc. staan in de webshop aangegeven.

Vind je het leuk om wat van de Schotse avonturen te volgen? Volg HikersHouseNL dan op instagram. Misschien als inspiratie om zelf ook de Scottish National Trail een keer te gaan lopen?