HikersHouse Kampeerweekend op 23 en 24 juni 2023

Wij zijn fan van wandelen en kamperen. Wanneer we iemand horen vertellen over een wandelroute begint het bij ons al te kriebelen. De ene tocht lopen we net uit en we zijn al druk met dromen en plannen voor het volgende avontuur. Tijdens het HikersHouse Kampeerweekend geven wij onze liefde voor het wandelen en kamperen aan jou door. 

Het HikersHouse Kampeerweekend is voor jou wanneer je:
Zie je het al voor je:
HikersHouse KampeerWeekend Uitproberen Verhuur Outdoorgear
Wat gaan we doen?

Op 23 en 24 juni trekken we er met maximaal 8 mensen op uit voor een 2-daagse wandeling in Zuid-Holland. We wandelen van station Sassenheim naar station Haarlem met een overnachting op een natuurcamping. De tocht is afwisselend. Zo lopen we via de weilanden rond Sassenheim door de prachtige Waterleidingduinen. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische onhandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

“Het was mooi om een keer met ervaren kampeerders de spullen op te zetten. De uitleg hoe je in wind en regen handig wordt, was voor mij verrijkend. Wat voor jullie misschien logisch is, is voor een “beginner” niet altijd zo.”  

–  Helma, deelnemer Kampeerweekend

Kosten

De prijs voor het HikersHouse Kampeerweekend is 35 euro. 
Hiervoor ontvang je:

Gebruik maken van de mogelijkheid om materialen te huren? Het kan gebeuren dat een specifiek product wat je wil uitproberen niet meer beschikbaar is. We zullen dan met je meekijken naar een alternatief. Hieronder zie je de prijzen die wij hanteren voor het huren van materiaal tijdens het Kampeerweekend: 

Kookset: 8 euro
Slaapmatje: 15 euro
Rugzak: 17 euro
Slaapzak: 40 euro
Tent: 40 euro
Outdoormaaltijd: 7 – 10 euro

Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.

HikersHouse Kampeerweekend Uitproberen Kamperen Wandelen