HikersHouse Uitprobeerweekend 19 - 20 april 2024

Wij zijn fan van wandelen en kamperen. Wanneer we iemand horen vertellen over een wandelroute begint het bij ons al te kriebelen. De ene tocht lopen we net uit en we zijn al druk met dromen en plannen voor het volgende avontuur. Tijdens dit Uitprobeerweekend geven wij onze liefde voor het wandelen en kamperen aan jou door. 

Het HikersHouse Uitprobeerweekend is voor jou wanneer je:
HikersHouse Meerdaagse Trekking 2024
Zie je het al voor je:
Wat gaan we doen?

Op 19 april 2024 verzamelen we op onze locatie in Leiderdorp. Hier drinken we een kopje koffie (thee mag ook) en haal je jouw gehuurde gear op. We geven een wandelroute mee waarmee je op het kampeerterrein komt waar we met zijn allen overnachten. De volgende ochtend wandel je weer terug naar onze locatie in Leiderdorp. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische onhandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

“Het team van HikersHouse was echt onderdeel van de groep, maar dan met de nodige ervaring. Fijn in de omgang, doortastend en jullie enthousiasme is echt bijzonder!”
- John

Kosten

De prijs voor het HikersHouse Uitprobeerweekend is 100 euro. 
Hiervoor ontvang je:

Bekijk hier onze voorbeeld paklijst. Wil je tijdens het Uitprobeerweekend gebruik maken van onze outdoorgear? Dat kan natuurlijk! Neem dan een kijkje op onze website en maak je keuze. Je krijgt als deelnemer aan deze tocht 10% korting op het huren van je outdoorgear.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.

HikersHouse Kampeerweekend Uitproberen Kamperen Wandelen