Kamperen op de mooiste plekken

Nu je kampeerspullen hebt gehuurd, wil je natuurlijk ook kamperen op de mooiste plekken. Je kunt gaan wildkamperen, naar een natuurcamping of juist naar een standaard camping gaan, maar er zijn nog veel meer mooie kampeerplekjes te bedenken.

Waarom kamperen?

Kamperen is een van de tofste dingen om te doen. Dat hoeven wij de bezoeker van HikersHouse natuurlijk niet uit te leggen 🙂 Wanneer je gaat kamperen ben je er namelijk echt even helemaal uit. Letterlijk en figuurlijk. Ineens voel je niet meer de behoefte om je telefoon of je mail te checken. En je bent heel veel buiten. Dat is niet alleen goed voor je humeur en je creativiteit, het doet ook veel goed voor je lijf. Je immuunsysteem, je longen, je spijsvertering, allemaal hebben ze baat bij een beetje frisse lucht. Zo kun je er na een weekendje of weekje kamperen weer helemaal tegenaan!

Het is ook ideaal om even echt in contact te zijn met je vrienden of je familie, of ga een weekendje in je eentje op pad en kom weer tot jezelf. In tijden van stress, drukte op werk en allerlei andere verplichtingen kun je jezelf op niks beters trakteren.

Waar kamperen?

Naast wildkamperen of kamperen op een natuurkampeerterrein kun je ook kiezen voor een camping. Je kunt er voor kiezen om te gaan kamperen op een grote camping. Op die manier ben je echt van alle gemakken voorzien. Maar veel leuker is het om te kiezen voor een minicamping op een wel heel bijzondere plek. Zo kom je nog veel meer tot rust en sta je veel meer echt midden in de natuur. Zo’n minicamping vind je gemakkelijk via Campspace! Dit is het duurzame kampeerplatform dat vol staat met leuke en bijzondere plekken. Je kunt bijvoorbeeld gaan kamperen in een voedselbos, in het noorden van Groningen waar het nog echt pikkedonker is, of aan de rand van een mooi natuurgebied. De meeste van deze plekken zijn gewoon bij mensen in hun eigen tuin of op hun stukje grond. Dat kleine stukje aarde delen ze graag met anderen.

Aan comfort zal het je ook niet ontbreken. De meeste plekken hebben gewoon een douche en toilet, eventueel wel aangepast zodat ze zo duurzaam mogelijk zijn. Op veel plekken kun je van allerlei extra’s gebruik maken: een vuurschaal voor je kampvuur, een ontbijtje inclusief verse eitjes van eigen kippen, kano’s om de omgeving vanaf het water te ontdekken of een workshop wildplukken.

Huur dus snel alle spullen die je nodig hebt en boek een tripje naar een of meerdere campspaces!