Lichtgewicht rugzakken huren of kopen

Klik op de afbeeldingen om meer over het artikel te weten te komen. Bij een huurartikel kun je ook gelijk zien of deze in jouw vakantieperiode nog vrij is. Zo ja, dan kun je ‘m gelijk boeken. Huur bijvoorbeeld de Osprey Exos 58 voor €21,05 voor een week of €31,55 voor twee weken.

Huur een lichtgewicht rugzak van Osprey of Zpacks voor je volgende hike. Als je het totaalgewicht van je rugzak zo laag mogelijk wilt houden, is het zeker slim om op ‘de grote vier’ gewicht te sparen. Daarmee bedoelen we je rugzak, slaapzak, matje en tent. Als je veel gewicht op je rug meedraagt, wordt het comfort van je rugzak ook belangrijker. Dan ontkom je vaak niet aan een iets zwaardere rugzak. Maar als je niet veel meer meeneemt dan circa 10 a 12 kilo, kun je met een lichtere rugzak uit de voeten. De Osprey Exos (of Eja ) 58 is een bijzonder lichte rugzak die toch heel comfortabel is. Daarnaast kun je bij HikersHouse ook de Zpacks Arc Blast huren. Doordat deze van Dyneema is gemaakt,  is het bijna niet te geloven hoe weinig hij weegt. Huur een lichtgewicht rugzak bij HikersHouse als je het zonde vindt om er een te kopen.  

Kijk op de homepagina voor alle producten en uitleg over huren bij HikersHouse. Reserveer je rugzak nu alvast voor je volgende hiking trip!