Lichtgewicht slaapzakken en matjes

Huur bijvoorbeeld de Mountain Equipment Classic 300 voor €38,00 voor een week of €52,00 voor twee weken. Of huur de Therm-a-Rest Xlite Regular voor €20,15 voor een week (€30,30 voor twee weken). Klik op de afbeelding om meer over de artikelen te weten te komen en om te zien of je slaapzak of matje nog te reserveren is in jouw vakantieperiode.

Zou je liever andere lichtgewicht slaapspullen willen huren? Stuur ons een berichtje! Vermeld in onderstaand formulier de gegevens van het product en we laten je weten wat we kunnen aanbieden.

Huur lichtgewicht slaapspullen van Mountain Equipment of Therm-a-rest voor je volgende hike. Als je het totaalgewicht van je rugzak zo laag mogelijk wilt houden, is het zeker slim om op ‘de grote vier’ gewicht te sparen. Daarmee bedoelen we je rugzak, slaapzak, matje en tent. De lichtste optie voor een goede slaapzak is dons. Bij HikersHouse heb je de keuze tussen een drie seizoenen slaapzak die een comfort-temperatuur van -1 graden Celsius heeft of een zomerslaapzak met een comfort-temperatuur van 5 graden Celsius. De Glacier 450 is niet alleen warmer, hij is ook waterafstotend. Wil je comfortabel liggen? Huur dan de Therm-a-rest Neoair Xlite. Deze opblaasmat weegt slechts 340 gram.

Huur lichtgewicht slaapspullen bij HikersHouse als je het zonde vindt om deze te kopen. Kijk op de homepagina voor alle producten en uitleg over huren bij HikersHouse. Reserveer je slaapspullen nu alvast voor je volgende hiking trip!