Meerdaagse trekking met HikersHouse 13 - 15 september 2024

In je eentje een meerdaagse wandeltocht te maken is heel tof! Er is niemand om je heen en je bepaalt zelf wanneer je pauze neemt én hoe lang. De ruimte onderweg geeft je een moment om een goed gesprek te hebben met jezelf of met de koeien naast het pad.  

Voor het eerst een meerdaagse trekking maken kan overweldigend zijn. Waar ga je slapen? Hoeveel kilometer loop je op een dag? Hoe zorg je voor je je eten? Hoe vind je je route? Met deze tocht in de Ardennen heb je de kans om die ervaring op te doen met onze ondersteuning en aanmoediging. Alles doe je zelf met ons in de buurt voor tips en vragen.  

De meerdaagse trekking is voor jou wanneer je:
Zie je het al voor je:
Wat gaan we doen?

Op vrijdag 13 september 2024 start jouw meerdaagse trekking in de Ardennen. Dit weekend wandel je overdag in je eentje en ontmoet je in de avond de anderen en het team van HikersHouse op het kampeerterrein. Op zondag 15 september 2024 wandelen we naar ons eindpunt en vervolgen we onze weg weer terug naar huis. 

Voor deze tocht kunnen maximaal 8 mensen zich inschrijven. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische onhandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

“Ik vond het heel fijn om te ervaren hoe het is om met zware bepakking te lopen, hoe je een tent opzet en een brander aanzet. Het gehele idee van een trektocht!”
-  Amra

Kosten

De prijs voor de meerdaagse wandeltocht in de Ardennen is 225 euro. 
Hiervoor ontvang je:

Bekijk hier onze voorbeeld paklijst. Wil je tijdens deze meerdaagse trekking gebruik maken van onze outdoorgear? Dat kan natuurlijk! Neem dan een kijkje op onze website en maak je keuze. Je krijgt als deelnemer aan deze tocht 10% korting op het huren van je outdoorgear.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.