Tijdelijke social distancing actie: je kunt nu gratis onze producten testen!

Werkplek in de tuin

LET OP: DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN

Dit zou eigenlijk de tijd moeten zijn dat iedereen weer volop in de vakantievoorbereiding zit. Mooie hikingtrails uitzoeken en je outdoorgear nog eens tegen het licht houden. Maar de onzekerheid maakt het nu lastig plannen. Bij HikersHouse werken we momenteel vanuit huis (en tuin). Materialen komen bekijken op kantoor is nu dus onmogelijk. Maar om je toch in staat te stellen om materialen te testen voordat je deze gaat kopen of huren, hebben we een fantastisch aanbod (vinden we zelf :):

Probeer gratis onze huur artikelen uit!

Je kunt nu GRATIS materialen bij ons huren.  Onze spullen liggen nu toch maar stil en dat is zonde. Allemaal kwaliteitsmerken als Osprey, MSR, Vaude, Komperdell, Big Agnes, Optimus. Wil je een tent of rugzak, of onze fantastische nieuwe Komperdell wandelstokken etc. eens uitproberen in je achtertuin of woonkamer? Het enige dat je betaalt bij je huurbestelling is de borg. De huur- en verzendkosten (binnen NL) zijn voor ons. En de borg krijg je na afloop natuurlijk weer terug.

Hoe werkt het?

Het aanbod betreft alleen de huurartikelen hieronder en geldt voor één artikel per bestelling. Je kunt het betreffende artikel gewoon bestellen en bij het afrekenen de 100% kortingscode invullen. Geef bij het bestellen in de kalender aan van wanneer tot wanneer je het artikel zou willen uitproberen. Let op: kies maximaal een periode van drie dagen zodat na jou ook anderen het artikel kunnen uitproberen. De actie geldt niet voor een langere periode dan die drie dagen.

Wij zorgen ervoor dat je het item ontvangt omstreeks de door jou aangegeven startdag. En jij brengt het naar het dichtstbijzijnde PostNL punt op de aangegeven einde-dag. Zodra wij het artikel weer in goede orde terug hebben ontvangen, storten we het borgbedrag weer naar je terug.

Let op: voor deze actie kun je de artikelen niet op een PostNL punt laten bezorgen. Voor bestellingen waarbij dit wel is gekozen, zullen we contact opnemen om het alsnog op je thuis adres te laten bezorgen.

Kost het echt niks?

Nee, zoals gezegd, betaal je alleen borg en die krijg je na afloop weer terug (dan moet je het uiteraard wel heel hebben gehouden).

Maar... we zouden het wel heel leuk vinden als je een paar foto's maakt die wij mogen gebruiken voor de website en voor social media. Ook horen we na afloop graag je mening over het product.

Hoe kom je aan de kortingscode?

Stuur even een mailtje aan: info@hikershouse.nl dan krijg je de code van ons via email toegestuurd.

Komt het artikel op tijd?

Nee, daar kun je niet van uit gaan. Wij zien de aangevraagde datum voor deze actie als een indicatie. Ook versturen we niet alle artikelen tegelijk. Bovendien zijn het voor iedereen rare tijden, ook voor PostNL. 

Voor welke producten geldt deze actie?

Voor alle producten op deze pagina!