Wildkamperen in Zwitserland met HikersHouse- Augustus 2024

Wildkamperen in de Zwitserse bergen is een avontuur. Met kronkelende paadjes, een beetje klauteren over rotsblokken, zwemmen in een bergmeer, je tent opzetten in de regen, bergmarmotten spotten en een fysieke uitdaging door de hoogtemeters. Ben jij klaar voor dit avontuur? Ga met ons mee! 

In 2024 gaan we half augustus de Zwitserse bergen in met bergwandelgids Famke van der Elst van Mountful Hikes voor een wildkampeertocht. Famke neemt ons over bergpaden mee naar de mooiste plekjes om te slapen, zodat jij met het mooiste uitzicht wakker wordt.

Deze Wildkampeertocht is voor jou wanneer je:
Wildkamperen in Zwitserland met HikersHouse naast een bergmeer
Zie je het al voor je:
Wandelen en wildkamperen in Zwitserland met HikersHouse
Wat gaan we doen?

Half augustus 2024 wandelen en wildkamperen we met twee groepen van maximaal 5 mensen, het team van HikersHouse én bergwandelgids Famke van der Elst. Zij neemt ons mee de bergen in voor drie dagen wandelen en wildkamperen. Famke kent deze bergen op haar duimpje en begeleidt ons naar de mooiste plekjes. 

Deze tocht is geschikt voor wandelaars zonder bergwandel ervaring. Het is wel belangrijk dat je een goede conditie hebt en sterk genoeg bent om met een zware rugzak in de bergen te wandelen. Er zijn geen lastige passages in de tocht. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische omstandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

“Wat een prachtige ervaring in de bergen! Als je altijd al een bergwandeltocht hebt willen ervaren is dit een mooie opstap met professionele begeleiding.” 
- Riemke

Genieten van de rustige avonden in de Zwitserse Bergen tijdens het wildkamperen met HikersHouse
Kosten

De prijs om mee te gaan met deze Wildkampeertocht is 500 euro. Hiervoor ontvang je:

Bekijk hier onze voorbeeld paklijst. Wil je tijdens het wildkamperen gebruik maken van onze outdoorgear? Dat kan natuurlijk! Neem dan een kijkje op onze website en maak je keuze. Je krijgt als deelnemer aan deze tocht 10% korting op het huren van je outdoorgear.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.