Win-actie Optimus Crux brander (actie is inmiddels afgelopen)

ONDERSTAANDE WIN-ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. MAAR AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF KAN NATUURLIJK ALTIJD. OP DIE MANIER BLIJF JE OOK OP DE HOOGTE VAN NIEUWE KORTINGSACTIES.

Ben je volop bezig met (eindelijk) je vakantie voor te bereiden en je spullen bij elkaar te zoeken? En zie je er nog een beetje tegenop dat die zware brander ook mee moet? Dan is dit misschien wel jouw lucky maand!

Deze maand kun je super makkelijk kans maken op een top brandertje van Optimus! De Crux is een vernuftig klein lichtgewicht brandertje. Je schroeft deze op een standaard schroef-gasblikje. Je water kookt binnen no time. Daarnaast kun je heel precies de vlam regelen. Hij is op te vouwen om 'm handig mee te kunnen nemen bij je gasblik. Daar is ook een slim etuitje voor meegeleverd.

Tot 27 juni 2021 geldt de volgende win-actie: abonneer je op onze nieuwsbrief en geef daarbij aan dat je kans wilt maken op de Crux brander. Makkelijker kunnen we het niet maken 🙂

 

Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Dan hoef je je natuurlijk niet nóg een keer te abonneren. Klik op de button hieronder om aan te geven dat je mee wilt doen met de win-actie (alleen voor bestaande nieuwsbrief abonnees).

Dit kon weleens de start worden van jouw culinaire lichtgewicht zomer 2021!

(Deze actie geldt alleen binnen Nederland en België, éénmaal meedoen per persoon, winnaar wordt op 27 juni geloot uit alle abonnees van de nieuwsbrief die hebben aangegeven mee te doen)

HikersHouse volgen?