Winterkamperen met HikersHouse 16 - 17 februari

Klapperen jouw tanden al op elkaar bij de gedachten aan winterkamperen? Nergens voor nodig! Het weer ziet er vanuit je warme huis altijd erger uit dan dat het is. Kamperen in de winter vraagt je wel om echt met de juiste spullen op pad te gaan en ze op de juiste manier te gebruiken. Wanneer je de juiste gear meeneemt, kan kamperen in de winter een mooie ervaring zijn. 

Durf jij het aan? Ga met ons mee op 16 en 17 februari en ervaar dat jij ook in de winter kunt genieten van buiten zijn!

Het winterkamperen is voor jou wanneer je:
Zie je het al voor je:
HikersHouse KampeerWeekend Uitproberen Verhuur Outdoorgear
Wat gaan we doen?

Op 16 en 17 februari 2024 nemen we maximaal 4 mensen mee om in het midden van Nederland te gaan winterkamperen. Op vrijdag 16 februari verzamelen we ons om 13 uur station Wolfheze om vanuit hier een wandeltocht van ongeveer 15 kilometer naar het kampeerterrein te maken. Op zaterdag staan we rustig op en wandelen nog zo’n 15 kilometer. Onze wandeling eindigen we in Otterlo waar we met de bus terug kunnen naar station Ede - Wageningen en gaan we allemaal weer onze eigen weg. 

Het kan zijn dat ons plan iets wijzigt door weersomstandigheden of praktische onhandigheden. We houden hierover natuurlijk contact met jou wanneer je mee gaat. 

“Het was mooi om een keer met ervaren kampeerders de spullen op te zetten. De uitleg hoe je in wind en regen handig wordt, was voor mij verrijkend. Wat voor jullie misschien logisch is, is voor een “beginner” niet altijd zo.”  
-  Helma

Kosten

De prijs voor deze ervaring met winterkamperen is 200 euro. 
Hiervoor ontvang je:

Wat je zelf meeneemt zijn de overige spullen om te kamperen. Bekijk hiervoor onze paklijst

Wil je tijdens het winterkamperen ook gebruik maken van onze overige outdoorgear? Dat kan natuurlijk! Neem dan een kijkje op onze website en maak je keuze. Je krijgt als deelnemer aan deze tocht 10% korting op het huren van je outdoorgear.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. 

Over HikersHouse

Bij HikersHouse huur of koop je jouw lichtgewicht outdoorgear. Een duurzame en voordelige optie. Ook handig wanneer je dat ene product wil uitproberen. We verhuren en verkopen tenten, rugzakken, kooksets, slaapzakken en -matjes, wandelstokken, kortom: alles wat een hiker nodig heeft om op pad te gaan.

Pas op, wanneer je meegaat kan het zomaar gebeuren dat je ontdekt dat je onze liefde voor wandelen en kamperen deelt. Dat je elk vrije moment buiten wilt zijn, vakantie alleen nog maar wandelend wilt doorbrengen of je bij elk tentje afvraagt hoeveel lichter deze is dan je eigen tent.